Friday, 6 June 2014

happy birthday my dear :)

Views


happy birthday muhammad syazwan bin ishak :) dah tua dah kan? dh besar dah kan so lepas nie jangan la menangis dah. oups! haha  i dont know what to say, tapi i selalu doakan yg terbaik dalam hidup u. tak kesah la apa pun yang terjadi antara kita, sikit pun i tak simpan dendam. yes itu janji i :)

macam yg i cakap, i takkan marah u lama lama sebab rasa macam buat apa nak marah buat sakit hati je, so just let it go, eh macam lagu kartun frozen pulak. semalam i wishkan birthday u? memang sebelum nie i tak layan your calls your text dats because i tengah final exam. malas nak serabutkan kepala otak so semalam i wish your birthday :)

seriously i tak sangka pulak yg u akan call i, sebab i tot u taknak cakap dengan i. hihi tp semalam u call i say thank you and i was like ya allah serious hg call aku? haha, lawak kan? sebabkan semalam aku awkward gila taktau nak cakap macam mana, aku just keep silent je. and u bg alasan yg seriously tak munasabah, u cakap " disebabkan u kacau tidur i, so i nak u cakap sat je dengan i" aku pun eh? HAHAHA dari dulu sampai sekarang tak pernah berubah. haha  cakap jela yg u rindu i kan senang, tak payah la nak bg alasan maam tue. HAHA 

sorry sebab semalam i buat u menangis, tak sengajaa. actually i taktau pun apa yg i cakap tue buat u sedey, and mungkin u terharu sebab i wish your birthday and still pick up your call even i marah u, haha kan? tue cuma aku agak jelaa. macam biasa ayat yg u selalu kata " happy sangat bila i dapat mengata u! " yess MEMANG! dari dulu kod u memang macam tue, i donno la apa yg happynya mengata i sampaikan tiap kali u mengata i u gelakk macam tak ingat dunia. HAHA but its okay, sebab i pun suka mengata u :D baru adil! haa

okay i wish lepas nie u akan berubah, berubah untuk jadi yg lebey baik untuk diri u and family u. i tak pernah minta banyak pun, i cuma nak tengok u happy, gelak macam semalam senyum macam selalu. yes tue je yg i nak. i tak pernah kesah pun dengan sapa u nak kawan sebab bg i, kalau jodoh ta kemana, kan? lagi pun bukan i kalau nak gadoh gadoh berebut lelaki. janji dengan i yg u akan bahagia? janji kay :)

HAPPY BIRTHDAY MY DEAR!


takan baca jer kod ? cerLike , cerkomen ! terima kaseh ^^

"/>
copyright by nurfatin khairul